De VisaPure: ‘een stijlvol apparaat’

image1Nu de winter net voorbij is, merk ik dat mijn huid wel wat verfrissing kan gebruiken. Ik draag door mijn bleke huid in de winter, meer make-up. Ondanks gezonde voeding en de goede verzorging van mijn huid, krijgt mijn gezicht toch wat meer onzuiverheden. Ik wilde graag weer mijn perzikhuidje terug en dus probeerde ik van alles om er vanaf te komen. Ik kreeg van veel producten een droge huid en kon maar niet de juiste voor mijn gezicht vinden. Toen stuitte ik op de VisaPure van Philips.

Voorheen reinigde ik mijn huid gewoon met een watje en wat reinigingslotion. Heel af en toe gebruikte ik een handborsteltje voor een wat intensievere reiniging. Om mijn huid wat dieper te reinigen, besloot ik de VisaPure uit te proberen. De VisaPure is geschikt voor alle huidtypen. Het apparaat belooft een tien keer intensievere reiniging dan een reiniging met de hand. Zo nieuwsgierig als ik ben, wilde ik daar natuurlijk meer van weten.

Het apparaat

De VisaPure is een stijlvol apparaat. In de doos zit een standaard borsteltje en een borsteltje voor de gevoelige huid. Het apparaat wordt geleverd met een oplader , waardoor je deze draadloos kunt gebruiken. Super handig voor onder de douche! Er zijn los nog vier andere borsteltjes aan te schaffen: een ‘Extra Sensitive’ borsteltje voor de extra gevoelige huid, een opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën,  een opzetborstel ‘Exfoliation’ voor een exfoliërende werking op de huid, voor een diepere werking en het weghalen  oude en beschadigde cellen uit je huid en deze te vervangen deze voor verse en jonge huidcellen en als laatste de Anti-blemish borstel, dieoorzaken van onzuiverheden bestrijdt en de huid in alle zachthuid reinigt.

image2De werking

Je kunt kiezen uit twee verschillende standen. Er is een stand voor een milde reiniging en een stand voor een diepere reiniging. Ik gebruik het apparaat in combinatie met een reinigingsgel. Wanneer ik het apparaat aanzet, begint het borsteltje rond te draaien. Ik zet het op mijn huid en tegelijkertijd haalt het al kloppend je make-up en ander vuil uit je huid naar boven. Elke reiniging duurt in totaal één minuut. Na elke 20 seconden stopt het apparaat even, zodat je weet dat je een andere zone van je gezicht moet reinigen.

Na het eerste gebruik, merk ik meteen dat mijn huid schoner en zachter is. Zoals ik ook wel eens ervaren had na een prijzig bezoek bij de schoonheidsspecialiste. Je kunt het apparaat twee keer per dag gebruiken. Ik gebruik het apparaat elke ochtend en avond. Na gebruik kun je het borsteltje met een klik eraf halen en makkelijk uitspoelen.

De conclusie

Drie dagen later merk ik een duidelijk verschil.  Mijn huid ziet er zo stralend uit! De onzuiverheden zijn zo goed als weg en ik heb een natuurlijke kleur op mijn wangen. Aan het borsteltje is duidelijk te zien, dat deze flink wat vuil verwijderd heeft. Even wennen is wel de positie van de aan/uit knop. Ik hield de VisaPure in het begin regelmatig vast ter hoogte van deze knop, waardoor ik hem soms ongemerkt uitschakelde. Maar dat is het enige nadelige! Ik ben zo tevreden over het apparaat dat ik van plan ben binnenkort de exfoliërende borstel aan te schaffen. De VisaPure maakt nu standaard onderdeel uit van mijn reinigingsritueel.

Meer over de VisaPure gezichtsreiniger vind je op de website: www.philips.nl/visapure

 

Geen reacties // Reageer