Dit is de uiteindelijke versie van Shine voor het songfestival!


De nieuwe versie van de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2009 in Moskou wordt vandaag gereleased. De Toppers hebben van het nummer ‘Shine’, geschreven door Topper Gordon Heuckeroth, nieuwe remixen laten maken door DJ John Marks. Met de Shine ‘New Wave’ Eurovision 2009 mix  zullen de Toppers deel gaan nemen aan het grootste muziekevenement van de wereld in mei.

Midden februari verraste DJ John Marks de Toppers met een club-remix van het nummer ‘Shine’. Het enthousiasme was zo groot dat de Toppers DJ John Marks vroegen ook de Eurovisie Songfestival versie te remixen. In het verleden maakte John Marks al eens een remix voor De Toppers van het nummer ‘Can you feel it’ wat gebruikt werd als opening van hun concerten in 2007. De Shine ‘New Wave’ Eurovision 2009 Mix’ is volgens de Toppers zelf ‘een unieke combinatie van een actuele nieuwe dance-sound, een happy en catchy melodie en een boodschap aan de wereld’. Speciaal voor het internationale club en dance circuit is er tevens een Extended Remix versie. De afgelopen week werd benut om bij het nummer ter promotie een videoclip op te nemen.

‘Nu het nummer ‘Shine’ en de videoclip klaar zijn gaan we ons volledig toeleggen op promotie en de act want we willen graag verrassend uit de hoek komen in Moskou’ aldus de Toppers. Speciaal voor het Songfestival hebben de Toppers ook een nieuwe internationale website gereleased. Zie hieronder de clip voor ‘Shine’.

Remix of niet, wij denken nog steeds dat het nummer weinig kans maakt. Wat denken jullie?

Lees ook:De Clubversie van Shine van de Toppers
Lees ook:Duitsland de grote winnaar Eurovisie Songfestival
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling
Lees ook:Jedward naar het songfestival voor Ierland
Lees ook:Blue gaat naar het songfestival

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dit is de uiteindelijke versie van Shine voor het songfestival!

 1. lex

  afgezien van het feit dat het een draak van een remix is (voor op een songfestival), is het volgens mij ook tegen de eurivisie songfestival regels. Dit is namelijk niet wat het volk gekozen heeft maar een slap aftreksel dat alle charme van het origineel mist.
  We gaan dus Willeke Alberti achterna: Les Pays Bas, 0 points.
  Gemiste kans dus.

    /   Reply  / 
 2. robert

  haha wat zijn de mensen toch negatief,terwijl oostbloklanden dit nummer niet zo gek vinden,waarschijnlijk geen winnaar maar door de laatste startpositie te hebben geloot met wildcart zie ik een doorstroming naar de finale misschien wel in zicht,hangt allemaal van de act af nu.

    /   Reply  / 
 3. Henk

  Vind het nummer wel potentie hebben voor het songefestival aangezien vorig jaar een belachelijke act 2e werd (oostblok hippie met een nr over slagroom) acht ik deze act serieuzer.

  Lex schrijft:afgezien van het feit dat het een draak van een remix.

  Het is geen feit dat het een draak van een remix is, het is jou mening en eerlijk gezegd deel ik die mening niet, vindt hem wel goed klinken.

  Nederland scoort de laatste tijd niet zo hoog, en we hebben al allerlei diverse aanmeldingen (tromnmelmeisjes, ballets) gehad dus misschien kan het met een dance-achtig popnummer wel een x lukken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>