Help, American Idol favoriet is homo!


Heel Amerika is in rep en roer nu de favoriet voor de finale van American Idol, Adam Lambert, homosexueel blijkt te zijn. En dat is nog niet het enige: Adam blijkt zich ook graag als vrouw te verkleden. Shock, horror!

Vorige week doken er op Internet diverse foto’s op waarop Adam innig zoenend te zien is met mannen. Typisch Amerika om daarvan geshockeerd te zijn natuurlijk. Toen er ook nog meerdere foto’s van Adam als “Drag Queen” opdoken was het Amerikaanse publiek helemaal van slag. En dat terwijl Adam tijdens de shows toch ook niet vies was van een beetje make-up.

Er wordt nu gevreesd dat dit nieuws Adam heel veel stemmen kan gaan kosten en dat terwijl hij de gedoodverfde winnaar was. Er gaan via Internet zelfs onderstaande pamfletten rond met de tekst “You really wanna make this guy the next American Idol”. Tja, helaas wemelt het van de homofoben in Amerika…

Lees ook:Engeland heeft Susan Boyle, Amerika heeft Adam Lambert
Lees ook:Adam Lambert tongt met fans (zie video)
Lees ook:Hysterische reacties na verlies Adam Lambert
Lees ook:Adam Lambert zingt titelsong film ’2012′
Lees ook:Niet Adam Lambert, maar Kris Allen is de American Idol

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Help, American Idol favoriet is homo!

  1. Pingback: Niet Adam Lambert, maar Kris Allen is de American Idol | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>