Patrick Swayze nog springlevend!


In tegenstelling tot eerdere berichten die vanmiddag her en der opdoken in de pers dat Patrick Swayze overleden zou zijn, zou de 56-jarige Dirty Dancing acteur nog springlevend zijn. Zijn woordvoerder laat in een verklaring weten: “Swayze is alive, well and is enjoying his life and he continues to respond to treatment.” Kortom, de zoveelste hoax rond de aan kanker lijdende acteur….

Lees ook:Patrick Swayze opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Patrick Swayze is vandaag gecremeerd
Lees ook:Patrick Swayze (57) overleden
Lees ook:Video: Kate Beckinsale nog sexier in Sexiest Woman Alive video
Lees ook:Matt Damon legt het loodje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>