11-Jarige Tessa wint Holland’s Got Talent


De mini-versie van Anouk, de kleine rockchick Tessa Kersten, heeft gisteravond de finale van Holland’s Got Talent gewonnen. Het 11-jarige meisje uit het Limburgse Blerick kreeg de meeste stemmen van het publiek.

De hoofdprijs bestaat uit een gastoptreden met Gerard Joling tijdens zijn zomerconcerten For Your Eyes Only in Spaarnwoude. Als ze daar tenminste op MAG treden, want het late tijdstip van het concert kan voor de jonge zangeres wel eens problemen opleveren met de arbeidsinspectie.

Op de tweede plaats eindigde de gitaarvirtuoos Lars. Hij was de grote favoriet van de jury. De Rotterdamse dansgroep Groove Kings werd derde. Tenor Alberto da Moreno uit Schiedam werd vierde, het danstrio Psionics eindigde als vijfde. Op de zesde plaats eindigde de jonge zangeres Maxime Beelen.

HenkJan Smits voorspelde al dat het publiek voor Tessa zou kiezen, al zong ze de liedjes Sacrifice van Anouk en Sweet Child of Mine van Gun’s ‘n Roses volgens de jury niet helemaal zuiver.

Foto: SBS6

Lees ook:Susan Boyle verliest Britain’s Got Talent
Lees ook:Jongetje voor Anouk!
Lees ook:Zangeres Anouk aan het bevallen
Lees ook:‘Tessa wilde op de foto met Wendy van Dijk’
Lees ook:Désiree van den Berg is Miss Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>