Susan Boyle opgenomen in kliniek


Susan Boyle, die zaterdag naast de hoofdprijs Britain’s Got Talent greep, is zondag uitgeput per ambulance naar een gezondheidskliniek gebracht. De Britse politie heeft dit vandaag bevestigd nadat het nieuws verscheen in de britse krant The Sun.

Susan werd wereldberoemd door haar vertolking van het nummer I Dreamed a Dream uit de musical Les Misérables in Britain’s Got Talent. Het filmpje werd miljoenen keren bekeken op You Tube. Ze leek de gedoodverfd favoriet vand e talentenjacht, maar uiteindelijk ging dansgroep Diversity er met de overwinning vandoor. Susan zal enkele dagen in de kliniek verblijven om bij te komen van alle hectiek. Het is Susan dus allemaal te veel geworden…

Lees ook:Eerdere opname van Susan Boyle opgedoken (luister hier!)
Lees ook:Susan Boyle stopt
Lees ook:Susan Boyle verliest Britain’s Got Talent
Lees ook:Filmpje: Susan Boyle bij Oprah Winfrey!
Lees ook:Susan Boyle gaat haar eigen zangwedstrijd organiseren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>