Katie Price scheld Peter Andre uit op Twitter

Geweldig, al die live Twitter soaps! Hadden gisteren de Perez Hilton rel. Nu heeft Katie Price, aka Jordan, weer iets van zich laten horen op Twitter. Of haar ex-man Peter Andre daar blij mee is, is nog maar de vraag, want Kate is niet bepaald vriendelijk over de zanger…

Op Twitter noemt ze haar ex een ‘cunt’, letterlijk vertaald een ‘kut’ dus. In een tweet die ze rond middernacht schreef zegt ze “loving ibiza cant wait to see my children when there back from cyprus ! pete being a true cunt to me ! he left me nt me leave”. Vrij vertaald: “Geniet van Ibiza, kan niet wachten tot mijn kinderen terug zijn uit Cyprus! Pete is echt een klootzak naar mij toe. Hij verliet mij, niet ik hem”.

Overigens zou Katie inmiddels een kruis door de getattoeerde naam van haar man op haar pols hebben laten zetten. Niet echt smaakvol gedaan trouwens. Katie is vandaag weer terug gekeerd naar Engeland.

Lees ook:Katie Price laat tattoo Peter Andre verwijderen
Lees ook:Peter Andre is ‘dakloos’
Lees ook:Katie Price dronken op Ibiza
Lees ook:Katie Price en Peter Andre vluchten naar het buitenland
Lees ook:Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>