De ‘nippleslip’ van Hind!


Ai Ai Ai, was het een ongelukje of was het opzet? Gisteren stond Hind Laroussi toch echt even met een ontblote tepel in het televisie-programma Let’s Dance op RTL4!

Hind deed samen met Idols-finaliste Nathalie en zangeres Glennis Grace de Dreamgirls na. Hind stond tijdens de act al meerdere malen aan haar jurkje te hijsen, dus echt helemaal goed zat het al niet. Tijdens een “gevecht” tussen de dames op het podium, trok Nathalie, al dan niet opzettelijk, de bovenzijde van de jurk van Hind naar beneden. De ontblote borst van Hind was te zien, waarna Hind professioneel lachende haar jurk weer omhoog trok. Kijk hieronder en oordeel zelf: was het nep of echt?

Update: In een reactie op Twitter laat Hind weten: tja, what can I say..t was een ongelukje, als iemand dit niet gewild had dan ben ik het wel! HET WAS NATHALIE die mijn jurk naar beneden trok.”

Lees ook:De ‘nippleslip’ van Nathalie
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’
Lees ook:Glamour op de Musical Awards loper
Lees ook:Hind valt voor miljonair Marcel Boekhoorn
Lees ook:Yolanthe’s blote borst in Van der Vorst ziet Sterren (foto!)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De ‘nippleslip’ van Hind!

  1. Pingback: De ‘nippleslip’ van Nathalie | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>