Gerard Joling toch gevraagd voor Toppers


Het blijft rommelen rond de Toppers. In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Gerard Joling toe toch weer gevraagd te zijn voor de Toppers. Uit een interview met Gordon bij Life4You blijkt dat hij al geruime tijd niets heeft gehoord van de andere Toppers, zoals Rene Froger, die de spil achter de Toppers is.

In het interview zegt Gerard Joling: “Ik ben gepolst, ja. Hoe en onder welke voorwaarden? Doe ik geen uitspraken over”, zegt Gerard in het interview. Maar dat daadwerkelijk terug komt, lijkt hem zeer sterk. “Ik heb er over nagedacht en weet nu zeker: de kans dat ik terugkeer is nihil.” Maar toch lijkt Gordon daar duidelijk niet helemaal zeker van… Het lijkt er toch echt op dat zijn tijd bij de Toppers er op zit.

In het interview met Carlo en Irene reageerde hij op de vraag of hij de Toppers verlaat: “Ik weet het echt niet. Ik heb Rene Froger al lang niet meer gesproken. Hij weet dat mijn moeder ernstig ziek is, en hij weet hoe ellendig dat is. Rene heeft onlangs zowel zijn vader als moeder verloren en dat is heel erg moeilijk voor hem. Maar ik had een smsje wel netjes gevonden. Ik heb helemaal niets gehoord. Dat vind ik heel erg jammer.”

Joling geeft in het interview nog wat andere suggesties” “Wolter Kroes. En ik heb in de wandelgangen gehoord dat Paul de Leeuw beledigd was niet te zijn gevraagd.“

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!
Lees ook:Gordon én Gerard Joling keren terug bij de Toppers!
Lees ook:Gerard Joling weer een Topper
Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard Joling toch gevraagd voor Toppers

  1. Pingback: Gordon moet weg bij de Toppers! | Glamour

  2. Jolanda

    Jammer al die ophef over de Toppers.
    Nu Gorden is vertrokken lijkt het mij beslist geen goede zaak Joling daar voor terug te nemen na alle ellende die hij heeft veroorzaakt.

    Ik wens Rene en Jeroen heel veel wijsheid toe in hun beslissing.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>