Michael Jackson-film ‘This is it’ nog niet uitverkocht


De kaarten voor de film This is it, met de laatste beelden van zanger Michael Jackson, zijn nog niet uitverkocht. In het eerste uur van de voorverkoop voor de film, die vannacht om 00:01 startte, zijn 750 kaarten verkocht bij bioscoop Pathé Arena in Amsterdam. De kaarten zijn ondanks dat nog niet uitverkocht…

DJ Roberto Da Costa en choreograaf Roy Julen, beiden bekend van het televisieprogramma So You Think You Can Dance, entertainden het publiek in Jackson style. Michael Jackson’s hits werden gedraaid in de lobby en bezoekers konden via een danswedstrijd kans maken op gratis kaarten.

This Is It geeft een blik achter de schermen van de artiest, die tot kort voor zijn plotselinge dood aan het repeteren was voor zijn concerteeks in de O2 Arena in Londen. Het publiek ziet hoe de zanger zijn finaleshow creëert en perfectioneert. De film is opgenomen in de periode april tot en met juni. De productie is een montage uit meer dan honderd uur aan opnames van de repetities in Los Angeles. De film draait vanaf 28 oktober twee weken lang in de Nederlandse bioscopen. Kaartje zijn online hier te bestellen.

Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!
Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer
Lees ook:Latoya Jackson geschrapt uit Brüno film
Lees ook:Televisier Gala doet ode aan Michael Jackson
Lees ook:Deze spullen van Michael Jackson gaan onder de hamer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>