Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!


Wederom een breuk in showbizzland: Na een relatie van 9 jaar gaan Bridget Maasland en Pepijn Padberg uit elkaar. Dit meldt Shownieuws vandaag. Bridget heeft aan Shownieuws bevestigd:  “Pepijn gaat inderdaad per 15 november ergens anders wonen. We zien het niet als een definitieve breuk maar meer als een time-out.”

Bridget en Pepijn kregen vorig jaar hun eerste kindje samen, zoontje Mees. Ze zullen beiden voor Mees blijven zorgen en alles gaat in goed overleg, aldus Bridget. Ook blijven de twee gewoon samenwerken. Pepijn werkt als uitvoerend producent voor het bedrijf van Bridget: Haagse Bluf. Vorig jaar zouden de twee onofficieel in Las vegas getrouwd zijn.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Breuk Bridget Maasland en Pepijn definitief
Lees ook:Ex Bridget Maasland, Pepijn Padberg, wordt weer vader!
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Relatiebreuk Bridget Maasland geen stunt

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!

  1. Pingback: Relatiebreuk Bridget Maasland geen stunt | Glamour

  2. Pingback: Breuk Bridget Maasland en Pepijn definitief | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>