De boeren hebben hun vrouw gevonden in Boer Zoekt Vrouw


Vanavond was dan eindelijk de onthulling: zouden de boeren van Boer Zoekt Vrouw inderdaad hun vrouwen gevonden hebben? Na de citytrips was dat allemaal nog niet zo zeker…

Peter en Hanneke bleken elkaar in ieder geval gevonden te hebben. Ze zijn nog steeds gelukkig samen en dat ze samen hun passie voor paarden delen, zal daar zeker bij helpen. Ook Astrid en Wim zijn nog steeds samen en zijn gelukkig. Wietse en Neeltje zijn ook nog steeds samen, maar doen het wat rustiger aan dan Neeltje eigenlijk wilde. Wietse gaat zijn huis verbouwen en dan zal Neeltje wellicht bij hem komen wonen.

Ook bij Hans en Audrey is het uiteindelijk allemaal goed gegaan en ook zij zijn nog steeds samen. Jos en Dycke zijn nog steeds smoorverliefd en gelukkig. Ze willen samen oud worden en ter zijner tijd met hun vier dochters samen gaan wonen. Kortom, alle boeren hebben hun vrouw gevonden. Zelf van de afgevallen boeren zijn er een aantal alsnog goed terecht gekomen en is er zelfs al een baby onderweg bij afgevallen boer Richard. De baby wordt in april al verwacht. Op naar een nieuwe serie Boer Zoekt Vrouw, maar daar zullen we nog even op moeten wachten, want deze zal er pas in de winter van 2011 weer komen…

Foto: KRO

Lees ook:Neeltje van Boer Zoekt Vrouw naakt op Internet
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw stellen vinden liefde op citytrips
Lees ook:‘Boer Zoekt Vrouw’ Marcel woont al samen
Lees ook:Boer Peter en Hanneke uit elkaar
Lees ook:‘Boer Zoekt Vrouw’ Aad weer vrijgezel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>