Tatjana en Johnny Logan in jury Nationaal Songfestival

Niemand minder dan Mr Songfestival himself, Johnny Logan, en glamourbabe en zangeres Tatjana zullen zondag plaats nemen in de jury tijdens het Nationaal Songfestival. Dit heeft de Tros vandaag laten weten.

De rondborstige Tatjana, geboren in voormalig Joegoslavië, zal optreden als Oost-Europa-deskundige. Verder zullen ook George Baker en Daniel Dekker in de jury plaatsnemen. De jury bepaald voor tachtig procent wie er uiteindelijk het nummer Sha-la-li van Pierre Kartner gaat vertolken in Oslo. Het studiopubliek heeft voor 20 procent invloed op de uitslag.

Johnny Logan, afkomstig uit Ierland won het evenement maar liefst drie keer, twee keer als zanger in de jaren tachtig met What’s another year en Hold Me Now en een keer als schrijver van Why Me in 1992, dat door Linda Martin werd vertolkt.

Lees ook:Jedward naar het songfestival voor Ierland
Lees ook:Sieneke gaat Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Stacey Rookhuizen en Afrojack in jury Songfestival
Lees ook:Cornald Maas en Eric van Tijn uit vakjury ESF gezet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>