Ga met Glamourblog naar Top Model of Colour!

Op zaterdag 27 maart 2010 organiseren Styling Amsterdam en het World Fashion Centre de Top Model of Colour modelcontest. De deuren openen om 18.00 uur en om 19.00 begint de show met een spetterend optreden van Miss Irma Derby. En jij kan er bij zijn. Je wordt ontvangen met een welkomscocktail én gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis! Wie wil dat nou niet? Lees snel verder om te lezen hoe je aan kaarten kunt komen.

Op deze avond zullen de 30 gekozen finalisten zich presenteren aan de vakjury bestaande uit Hilmar Mulder (Hoofdredacteur Grazia Magazine), Mariana Verkerk (Catwalk coach van o.a. BNTM), Ron Stam (fashion fotograaf), Dionne Pool (model), Tessy van Eerdewijk (L’Oreal) en Jasmine Sendar (Actrice en Model). Tijdens de finale vinden er drie rondes plaats, waarin de 30 finalisten badmode, casual kleding en avondkleding op de catwalk laten zien. Het zal de avond niet ontbreken aan gezelligheid en muziek. De line up van deze avond zal zijn: Sunny Jansen, Norma Soares, Gitty Pregers en DJ Dekky.

De finalisten strijden tijdens de finale om de titel Top Model of Colour Holland. De winnares een modellencontract bij Mahagony Models in Engeland, een compleet verzorgd pakket van L’oréal Mizani, Black Up cosmetics en een fotoshoot voor het Mizani L’Oréal magazine en nog vele andere prijzen. Bezoekers van dit evenement maken ook kans op prachtige prijzen zoals een verblijf in het Fashionable Fashion Hotel, een waardecheque van Natural Beauty Kliniek en een Beauty arrangement bij The Wellness Garden in het Fashion Hotel.

Wil je ook deze fantastische avond meemaken, wees er dan snel bij en scoor een kaartje want vol=vol!

Wanneer: aanstaande zaterdag 27 maart 2010 vanaf 18:00 uur
Waar:
World Fashion Centre (Fashion Case, toren 2 op de 2e verdieping) – Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam

BESTEL KAARTEN!
Kaarten kosten normaal 15 euro per stuk, maar via Glamourblog.nl kan je deze modellenwedstrijd voor slechts 10 euro bijwonen. Vergeet niet dat je een goedgevulde Goodiebag meekrijgt als je naar huis gaat, een bezoekje aan Top Model of Colour waard dus! Bestel je nu meteen je kaarten door te klikken op de banner hieronder.

Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Naar New Beauty met Glamourblog.nl! (WIN!)
Lees ook:Win VIP-kaarten voor Sandro’s Kitchen op 31 mei!
Lees ook:Shoppen in het World Fashion Centre!
Lees ook:Pink Ribbon Magazine morgen in de winkel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ga met Glamourblog naar Top Model of Colour!

  1. Pingback: uberVU - social comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>