Eerste vijftien finalisten Eurovisie Songfestival bekend

De eerste vijftien finalisten voor het Eurovisie Songfestival zijn bekend. In de eerste halve finale streden zeventien landen voor die felbegeerde plek in de finale. Slechts tien landen mochten doorgaan naar de finale…

Dit zijn geworden Belarus (Wit-Rusland), Servië, Portugal, Griekenland, Rusland, Moldavië, Bosnië Herzogovina, België, Albanië en IJsland. Voor de twee publieksfavorieten Finland en Slowakije is het sonfetivalavontuur afgelopen. Donderdag zal de tweede halve finale plaatsvinden, waarin Nederland door Sieneke zal worden vertegenwoordigd. De geruchten gaan dat Sieneke “gewoon een broek” zal dragen en de kleuren wit en beige zijn.

Sieneke heeft een aantal sterke concurrenten in haar finale zitten zoals Israel, Denemarken, Zweden, Azerbedjan en Ierland. De finale zal a.s. zaterdag zijn. Er zullen dan uiteindelijk nog 25 landen over zijn. Spanje, Frankrijk, Duitsland, Groot Britannië en Noorwegen waren automatisch al verzekerd van een plek in deze finale.

Lees ook:De laatste finalisten Eurovisie Songestival bekend
Lees ook:Sieneke ontmoet rivalen
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Nederland niet in finale Eurovisie Songfestival
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eerste vijftien finalisten Eurovisie Songfestival bekend

  1. Pingback: Samen naar het Songfestival kijken | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>