Jaap en Maaike in finale X Factor

Nadat eerst Dony vrijdagavond de halve finale van X Factor moest verlaten, heeft ook Kelvin het veld moeten ruimen en zal vanavond niet in de finale van X Factor staan. Dit betekent dat zowel Stacey Rookhuizen als Angela Groothuizen een act in de finale hebben staan: Maaike en Jaap.

Volgens onze collega Herman Roggeveen wordt Jaap Reesema de grote winnaar van de talentenshow. En eerlijk gezegd denken wij dit ook. Toch vonden we Maaike Vos ook ijzersterk gisteren en had ze al een stukje meer glamour, dan de girl next door die ze in de afgelopen weken was. Jaap en Maaike zingen vanavond elk vier liedjes; een keuze van de coaches Angela en Stacey, de keus van de kandidaat zelf, een reprise van het favoriete optreden uit de afgelopen weken en het nummer dat uiteindelijk voor de winnaar op single uit zal komen. Alles over X Factor lees je uiteraard op Zappen.blog.nl. Wie denken jullie dat X Factor gaat winnen? Jaap of Maaike?

Wie wint X Factor 2010, Maaike of Jaap?

  • Jaap (72%)
  • Maaike (28%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Jaap wint X-Factor!
Lees ook:Erwin, Iris, Paul en Chris in de finale van TVOH
Lees ook:X-Factor kandidaten zingen voor Warchild
Lees ook:Poll: Wie wint X-Factor?
Lees ook:Stacey Rookhuizen in finale 71 Graden Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>