Johnny de Mol op stap met Patty Brard

Aanstaande dinsdag gaat de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Waar is de Mol? met Johnny de Mol van start. Patty Brard bijt het spits af en reist samen met Johnny naar West-Papoea. Hier bracht de presentatrice haar jeugd door en sindsdien is ze er nooit meer teruggekeerd. Voor het eerst zet Patty samen met Johnny voet op haar geboortegrond en dat levert emotionele beelden op.

Toen Johnny aan Patty vroeg waar ze het liefst heen zou willen reizen, was de keuze snel gemaakt: West-Papoea. De presentatrice is geboren in Indonesië en heeft daar haar jeugd doorgebracht. Bijna 45 jaar geleden vertrok ze halsoverkop met haar familie. Patty heeft het altijd jammer gevonden dat ze weinig jeugdherinneringen heeft van haar geboorteland en dus keert ze in Waar is de Mol? voor het eerst terug.

De komende weken zien we Johnny en zijn gasten in diverse landen: zo gaat hij met Lieke van Lexmond op safari in Botswana en brengt hij met Rene Froger een bezoek aan Engeland, het land waar zijn overleden vader zoveel mee had. Met Danny de Munk vliegt Johnny naar Spanje en met Dennis Weening gaat hij ‘into the wild’ in Canada. Johnny’s reist met Bridget af naar Suriname. Het wordt een bijzondere reis waar nu al veel over wordt geschreven in de bladen. 

Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? wordt wederom opgenomen in de meest indrukwekkende landen ter wereld en staat bol van spectaculaire activiteiten en adembenemende locaties. Tijdens deze imposante roadtrips wordt een goed gesprek overigens niet gemeden. Zo praat Johnny met zijn gasten over hun ambities, dromen, wensen en angsten. Dit levert mooie, ontroerende, verrassende en zelfs emotionele momenten op.

Johnny is de laatste weken veelvuldig in het nieuws, maar dan vooral om zijn vermeende relatie met Bridget Maasland. Met Bridget reisde Johnny af naar Suriname. Zou de vonk daar over geslagen zijn? We gaan het zien…

Waar is de Mol?: vanaf dinsdag 21 september wekelijks om 21.30 uur bij Veronica.

Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”
Lees ook:‘Johnny de Mol en Bridget Maasland uit elkaar’
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:Johnny de Mol en Bridget Maasland definitief uit elkaar
Lees ook:Bridget “betrapt” met Johnny in de auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>