Oudere broer Ben Saunders in Popstars

Hij was ons nog niet opgevallen tijdens de eerste audities van Popstars, maar het blijkt dat de hele familie Saunders muzikaal is, want ook de oudere broer van Ben Saunders doet mee met een auditieprogramma. Ben en zijn broertje Jamie deden beiden auditie in The Voice of Holland, waarin Ben een  verpletterende indruk maakte, maar oudere broer Dean scoorde hoog bij Popstars!

De 29-jarige Dean Saunders deed al in augustus auditie en zit alweer in de volgende rond bij Popstars. Jurylid Maurice Wijnen liet op Twitter enthousiast weten: “De broer van Ben Saunders verscheen zojuist in de vervolgronde… Je weet niet wat je ziet en hoort!”

Het zal dus lastig worden voor de overige leden van de familie om beide broers te volgen op televisie, want de talentenjachten staan lijnrecht tegenover elkaar geprogrammeerd. Jamie Saunders redde het niet tot de volgende ronde van The Voice of Holland, maar wie weet ligt er wel een wildcard voor hem in het verschiet en maken de drie broertjes allemaal kans op de overwinning in de televisieprogramma’s.

Dean is overigens ook geen onbekende van auditieprogramma’s. Hij deed in 2000 mee met het tv-programma Alles voor de Band, waar de groep Follow that Dream (Bolland & Bolland) uit voortkwam, waar Dean maar ook Ben deel van uitmaakte. En meer recent, namelijk begin dit jaar, deed Dean mee aan The X Factor.

Zie de auditie van Dean in Popstars in de video hieronder.

Meer over The Voice of Holland en Popstars, lees je bij onze collega’s van Zappen.blog.nl

Lees ook:Dean Saunders winnaar Popstars
Lees ook:Sharon heeft Popstars moeten verlaten
Lees ook:Ben Saunders is ‘The Voice of Holland’
Lees ook:‘Ben Saunders grote winnaar The Voice of Holland’
Lees ook:Dean en Ben Saunders op de Huishoudbeurs

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Oudere broer Ben Saunders in Popstars

 1. Robert Wilson

  thanks for the post

    /   Reply  / 
 2. Bennofiel

  Te gekke familie. Ik geniet van Ben en Dean Saunders… Brengen ten minste een beetje leven in de brouwerij…

    /   Reply  / 
 3. Johan

  dean heeft al 60 keer aan andere shows meegedaan.. xfactor idols en ga zo maar door altijd lag hij er snel uit

    /   Reply  / 
  1. Miranda

   Volgens mij heeft hij alleen aan X-factor meegedaan en is toen tot de theaterronde (de “campus”) gekomen. Dat hij er daarna uitlag, zegt denk ik meer over de jury dan over Dean. Ik vind die vent echt steengoed. Gisteravond genoten van de vertolking van Dream On van Aerosmith. Dat iemand die zo vol met snot zit toch nog zo goed kan zingen, petje af.Ik ken er weinig die het hem na zouden doen.

   De broertjes Ben en Dean zijn wat mij betreft echte toptalenten, jammer dat ze niet eerder zijn ontdekt!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>