Eind X Factor voor Yuli Minguel

Geheel tegen de verwachting in van het publiek, de media en de juryleden is zondagavond het doek gevallen voor de Nederlandse Yuli Minguel in de Britse X Factor. Yuli Minguel zat van de 200.000 kandidaten die zich hadden aangemeld, bij de laatste acht in haar categorie.

Nadat Nicole Scherzinger van de PussyCat Dolls en Simon Cowell volmondig ja hadden gezegd tijdens Yuli Minguel haar eerste auditie, bleek de coach van de 28+ categorie Louis Walsh, oud manager van Westlife en Boyzone,  geen plek te hebben voor Yuli Minguel in de live shows. Ondanks zijn lovende kritieken (‘een mix tussen Bette Middler en Tina Turner’) gaf Louis de voorkeur aan drie andere kandidaten.

In Ierland trad Yuli Minguel op voor Louis Walsh en zijn gastjurylid Sharon Osbourne. Yuli Minguel vertolkte een soulversie van het nummer ‘Bonkers’  van Dizzee Rascal.  Nadat iedereen zijn performance had gedaan kreeg Yuli  Minguel als eerste van de acht overgebleven kandidaten het nieuws. Slecht nieuws. De sympathieke zangeres kon haar tranen niet bedwingen. 

De Nederlandse en nu ook Britse souldiva moet na de vele tranen die zijn gevloeid, genoegen nemen met de opgedane bekendheid overzee en hiermee een weg uitstippelen richting haar debuutalbum. Aanstaande maandag (4 oktober) is Yuli Minguel te gast bij ‘De Wereld Draait Door’ om te praten over haar belevenissen in Engeland en haar route naar haar debuutalbum.

Lees ook:Idols finaliste Yuli doet mee aan Britse X Factor (zie video)
Lees ook:Lara Stone is Model van het Jaar
Lees ook:Petekind Johan Vlemmix omgekomen bij busramp Zwitserland
Lees ook:Susan Boyle opgenomen in kliniek
Lees ook:Nederlandse Raffles van Exel was bevriend met Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>