Video: Drukte bij signeersessie The Voice of Holland kandidaten

Niet één, niet twee, maar maar liefst zestien talenten kwamen vanmiddag signeren bij Free Record Shop Eindhoven. Het gaat hier om de zestien liveshow kandidaten van kijkcijferhit ‘The voice of Holland. De zangers en zangeressen signeerden hier onder andere de nieuwe cd, die vanaf vandaag te koop is. Veel fans kwamen hier op af en gingen met hun favorieten als Paul Turner, Charly Luske en Guy Barzily op de foto. Zie de video hieronder.

Lees ook:‘Chris Hordijk is The Voice of Holland’
Lees ook:Discofever op de rode loper bij Saturday Night Fever
Lees ook:Elvis Presley items geveild
Lees ook:De Gooische Meisjes in de FHM! (zie foto’s)
Lees ook:Video: kerstgroeten van de BN’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>