Erwin, Iris, Paul en Chris in de finale van TVOH

Erwin, Iris, Paul en Chris staan in de finale van The Voice of Holland. Niels, Sharon, Wouter en Charly moesten de talentenjacht helaas in de halve finale verlaten. Zij maken geen kans meer op de titel The Voice of Holland.

Erwin met 55% was de favoriet van jurylid Angela en wist daardoor net wat meer stemmen te behalen dan Niels. Marco zijn voorkeur ging iets uit naar Iris, hij gaf 51% aan Iris en 49% aan Sharon. Ook het publiek ging voor Iris. Roel van Velzen had de lastige taak te moeten kiezen uit twee heel verschillende kandidaten, Paul en Wouter. Een bijna onmogelijke keuze. Wouter kreeg 51% van de stemmen van Roel, 49% ging naar Paul. Paul kreeg van zijn enorme schare fans net iets meer stemmen om naar de finale te mogen. Roel leek enigszins teleurgesteld over deze uitslag.

Twee redelijk gelijken waren Wouter en Charly in het team van Nick & Simon. Zij gaven 51% aan Charly en 49% aan Chris. Charly Luske die lange tijd de grote favoriet leek, verloor toch van Chris. Volgende week moeten Erwin, Iris, Paul en Chris het uiteindelijk tegen elkaar opnemen in de finale. Wij denken dat Chris wel eens de onverwachte winnaar zou kunnen worden. Dan zou hij net als zijn zus Lisa Lois (echte naam Lisa Hordijk) de winnaar zijn van een talentenjacht. Lisa won in 2009 X Factor.

Alle finalisten hebben een single op mogen nemen. Elke download van deze singles telt als 2 stemmen voor desbetreffende kandidaat. Wie denken jullie dat gaat winnen?

Wie wint volgens jou The Voice of Holland?

 • Chris (61%)
 • Iris (19%)
 • Paul (11%)
 • Erwin (9%)
Loading ... Loading ...

Kijk voor meer TVOH of televisienieuws op Zappen.blog.nl

Lees ook:Iris Kroes winnares van The Voice of Holland
Lees ook:‘Chris Hordijk is The Voice of Holland’
Lees ook:Iris in finale ‘Playmate van het Jaar’ in Duitsland
Lees ook:Jaap en Maaike in finale X Factor
Lees ook:Gordon mist finale X-Factor

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Erwin, Iris, Paul en Chris in de finale van TVOH

 1. rino van rossem

  chris vond ik erg goed hoop dat die de winaar is.

    /   Reply  / 
 2. Pingback: ‘Chris Hordijk is The Voice of Holland’ | Glamour

 3. Donnaa

  iedereen is voor chris en toch wint die schijt iris wat een fucking onzin zoiezo die finale gaat nergens over!! Echt bullCRAPPPPP!!!!

    /   Reply  / 
 4. Donnaa

  faaallll iris heeft gewonnen terwijl iedereen wil dat chris wint ik gun het hem naar toch is het een faal finale als je kijkt. ze zijn allemaal goed maar als je kijkt naar al de kandidaten die mee hebben gedaan aan the voice in het algemeen.. Het is een beetje jammer!! Het programma verliest zijn geloofwaardigheid met alle respect voor iris!!

    /   Reply  / 
 5. nelols

  er staat boven de poll niet:”wie gaat er winnen, maar wie denk je dat er gaat winnen.”
  ik dacht ook chris, maar ben wel stemmer op iris.
  heel vervelend hoe laf sommigen reageren (zie site iris) zelfs onder bn namen zoals van chris, spuien ze hun gal.

  maar bovengenoemde dame komt t niet bij je op, dat de stemmers van paul,enz, voor een groot deel naar iris zijn gegaan? Of gaat je denkvermogen niet zover!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>