Anne-Marie Jung is De Mol

Voor sommigen was het door Wikipedia al geen verrassing meer, maar Anne-Marie Jung was De Mol. Dit werd donderdagavond duidelijk tijdens de finale van het AVRO-programma Wie is de Mol? De winnares bleek Hadewych Minis

De 35-jarige actrice stond met Minis en Liesbeth Staats in de finale, die voor het eerst uit alleen vrouwen bestond. Op de Wikipedia pagina’s van Anne-Marie en Hadewych was donderdagmiddag al te lezen welke rol de twee gespeeld hadden in het spel.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:BNTM Rosalinde het nieuwe gezicht van Max Factor
Lees ook:Maik de Boer heeft geen Mexicaanse griep!
Lees ook:Scrabble voor de rijken
Lees ook:Glamour op de rode loper bij premiere Mamma Mia!
Lees ook:Naaktfoto’s Oh Oh Cherso’s Roos opgedoken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>