Joan Franka niet door naar de finale van het Eurovisie Songfestival

Nederland is ook dit jaar niet door naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Joan Franka wist de finale niet te halen met ‘You and Me’. Joan zong niet helemaal zuiver., maar of dat nu echt de reden is dat ze niet door is… Lithouwen, Bosnie Herzegovina, Servië, Oekraïne, Zweden, Macedonië, Noorwegen, Estland, Turkije en Malta gaan wel door naar de finale van het Eurovisie Songfestival die a.s. zaterdag plaats zal vinden. Zie het optreden van Joan in de video hieronder.

Lees ook:‘Joan Franka haalt de finale niet’
Lees ook:Nederland niet in finale Eurovisie Songfestival
Lees ook:Het songfestival avontuur is voorbij voor De Toppers
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>