Treble’s Niña van Dijk door bij TVOH, maar zus Djem niet


Zoals we eerder deze week al meldden deed Treble zangeres Niña van Dijk mee met de blind auditions van The Voice of Holland. Het was toen nog onduidelijk of zus Djem ook mee had gedaan. Dit bleek vanavond wel het geval, maar Djem… die was helaas niet door!

Niña was een beetje van haar stuk gebracht doordat Djem niet door ging, maar toch bracht ze een geweldige auditie van het nummer ‘I Will Follow’ in de versie van Triggerfinger. Ze gaf de jury nog even een veeg uit de pan voor het niet kiezen van haar zus. Uiteindelijk koos ze voor Marco Borsato als coach. Saillant detail: Treble stootte ooit Marco Borsato van de eerste plaats van de hitlijsten met het nummer Ramaganana. Marco liet wel weten ook Djem achter de schermen te willen coachen.

Voor Isabel Commandeur, die vorig jaar nog ‘My Name is…’ won in de gedaante van Christina Aguilera, liep het programma minder glorieus af. Voor haar draaiden onverwacht geen stoelen om.

Lees ook:Treble-zangeres in The Voice of Holland
Lees ook:Marco Borsato onwel door TIA
Lees ook:Yolanthe steekt duizendklapper af
Lees ook:Zwarthandel stort zich op Marco Borsato kaarten
Lees ook:Inboedel TEG geveild: Gouden platen artiesten gaan weg voor een prikkie!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Treble’s Niña van Dijk door bij TVOH, maar zus Djem niet

  1. Pingback: Treble-zangeres in The Voice of Holland | Glamour

  2. Pingback: Ron Link doet auditie in The Voice of Holland | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>