Gary Barlow en Robbie Williams geëerd met GQ award

Ons favoriete glamourmagazine GQ deelde gisteren tijdens een spetterend gala awards uit. Tijdens de Men of the Year awarduitreiking mochten onder meer Robbie Williams en zijn Take That collega Gary Barlow een award in ontvangst nemen.

Robbie Williams was op het gala aanwezig samen met zijn hoogzwangere vrouw Ayda Field. Hij mocht de “Icon Award” in ontvangst nemen. Gary Barlow, die een roerig jaar achter de rug heeft en onlangs zijn dochtertje verloor, kreeg de “Outstanding Achievement Award”. Gary ontving dit jaar al de ‘Order of the British Empire’ (vergelijkbaar met onze ridderorde). componeerde het officiele Jubilee nummer samen met Andrew Lloyd-Webber en organiseerde het Jubilee concert bij Buckingham Palace waar onder meer Elton John, Stevie Wonder en Grace Jones optraden.

Lana del Rey werd vrouw van het jaar. De “Legend Award” ging naar oude rot in het vak Tom Jones. Salman Rushdie ontving de “Inspiration of the Year Award” uit handen van U2 zanger Bono. Zie alle winnaars hier.

Foto’s: GQ

Lees ook:Video: Buckingham Palace viert feest met wereldsterren
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Gary Barlow komt met solo-album
Lees ook:Gary Barlow en Take That toch bij afsluiting Olympische Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>