Preview: Finale Beat The Best

A.s. zaterdag wordt ‘ie pas uitgezonden, de leader voor de finale van Beat The Best, maar Talpa was zo aardig hem nu alvast met ons te delen. De glitter en glamour spat er van af met een zingende Gordon en Chantal Janzen.  Zaterdag 13 oktober  vanaf half 9 zullen we daadwerkeijk gaan zien wie de winnaar is van Beat The Best.

In de finale in Koninklijk Theater Carré staan Compagnie Newa, Double V Latin, The Ringmasters, Michael van Beek (Nederland), Martin en Mariëlle  (Nederland), Vik en Fabrini (Brazilië), Delilah (Amerika), Jean Passos (Brazilië), Gameboyz! (Nederland) en Elena Gibson (Engeland).

Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Kersttip: Het Wereldkerstcircus in Carré
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>