Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!

Het zat er al aan te komen en nu is het definitief: Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Anouk maakte het nieuws zelf vanmorgen wereldkundig door middel van een videoboodschap op Facebook.

Anouk vertelt in de video dat ze een bespreking gehad met de TROS en dat dat allemaal goed is verlopen. Ze wilde er nog een nachtje over slapen en dat heeft ze vannacht dan ook gedaan. Eenmaal wakker heeft ze besloten: “Ik ga het gewoon doen!”. Zie de video hier.

Ook Gordon wil nog steeds mee doen met het songfestival. Hij doet een gooi naar een deelname voor Zwitserland. Hij vindt Anouk echter niet zo geschikt voor het songfestival. Zie de video met Gordon’s reactie daarover hieronder.

Wat denk jij?

Met Anouk redden we de finale van het Eurovisie Songfestival wel?

  • Nee, ze maakt totaal geen kans (33%)
  • Ja, de finale wel, maar winnen gaan we niet. (28%)
  • Jazeker, we gaan zelfs winnen! (22%)
  • Ik durf het niet te zeggen (17%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Anouk naar het Songfestival’
Lees ook:Anouk mogelijk toch naar het Songfestival
Lees ook:Wie gaat het Eurovisie Songfestival winnen?
Lees ook:Anouk wil naar het Songfestival
Lees ook:Video: Anouk wil geen kleingeschapen man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>