Army of Lovers naar het Eurovisie Songfestival?

Het zou zo maar kunnen dat een van de tegenstanders van Anouk op het Eurovisie Songfestival de in de jaren 90 succesvolle groep Army of Lovers wordt. Zij doen in Zweden mee aan de nationale voorrondes.

In welke bezetting zij mee zullen doen is niet bekend. De Zweedse dansgroep ontstond in 1987 en bestond uit Alexander Bard, Camilla Henemark en Jean-Pierre Barda. De laatste jaren werd deze aangevuld met de Poolse zangeres Dominika Peczynski. In Nederland scoorde Army of Lovers in 1991 twee grote hits met ‘Crucified’ en ‘Obsession’. Ze zullen op 23 februari aan de voorrondes meedoen met het nummer ‘Rockin’ the ride’.

Lees ook:Azerbaijan wint het Eurovisie Songfestival 2011
Lees ook:Blue gaat naar het songfestival
Lees ook:Anouk mogelijk toch naar het Songfestival
Lees ook:Sieneke ontmoet rivalen
Lees ook:Kylie Minogue komt naar Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>