Nick & Simon stoppen

Nick & Simon stoppen als coaches bij ‘The voice of Holland’ maar blijven in hun draaiende stoel zitten bij ‘The Voice Kids’. Na drie bijzonder succesvolle seizoenen bij de ‘grote mensen’- versie van de talentshow van RTL 4, heeft het duo in goed overleg met RTL en Talpa besloten te stoppen om het komend jaar de pijlen op andere activiteiten te kunnen richten. De liefde voor het programma is te sterk voor een volledig afscheid zodat ze doorgaan met ‘The Voice Kids’, dat van hen minder opnamedagen vraagt.

Nick & Simon: “Wij kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen drie jaar ‘The voice of Holland’. Voor ons was het een muzikaal feestje waarbij we kennis hebben gemaakt met nieuwe talenten terwijl we als coaches mochten samenwerken en concurreren met onze collega’s uit de muziekwereld. Dit blijven we graag doen bij ‘The Voice Kids’, zowel bij de serie die aanstaande vrijdag van start gaat als het daaropvolgende seizoen, terwijl we meer tijd overhouden voor onze eigen muziek. We gaan namelijk een druk jaar tegemoet waarbij we ons willen richten op het Gelredome, Vlaanderen en Duitsland.”

Als coaches van het eerste uur, zagen Nick & Simon ‘The voice of Holland’  uitgroeien van de ‘voorzichtige’ start met 1,7 miljoen kijkers tot de shows die tussen de 3 en 4 miljoen kijkers trekken. In oktober van dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring en het format is inmiddels vanuit Nederland uitgewaaierd over tientallen landen ter wereld.

Lees ook:Claudia de Graaf en vriendin Guido Spek in ‘The Voice of Holland’
Lees ook:Nick & Simon doen Symphonica in Rosso 2011
Lees ook:‘Nick & Simon gaan vreemd’
Lees ook:The Voice of Holland verplettert Nederland
Lees ook:Nick & Simon ambassadeurs Edukans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>