Ton en Heleen van Royen in scheiding

Het is over en uit tussen Ton en Heleen van Royen. Na twintig jaar huwelijk gaan ze scheiden. Het stel laat weten in goed overleg uit elkaar te gaan. Een half jaar geleden, op hun 20e huwelijksdag, gaven ze elkaar nogmaals het ja-woord.

Ton en Heleen laten weten dat hun relatie zich heeft zich ontwikkeld op een manier die voor hen beiden niet meer werkt. De scheiding zou inmiddels in gang zijn gezet. Zakelijk blijven ze nog wel verbonden aan elkaar. Ton blijft de zaakwaarnemer van Heleen. En Heleen zal ook de achternaam Van Royen behouden. Heleen verblijf al regelmatig elders in een appartement in Portugal, onder het mom van het schrijven van een boek. Beiden zullen in Portugal blijven wonen, waar zij samen de opvoeding van zoon Sam (16) op hen nemen.

Lees ook:Ton en Heleen van Royen zeggen nogmaals ‘ja’!
Lees ook:Ton van Royen ontkent affaire Portugese vrouw
Lees ook:Heleen van Royen zet pikante foto op Twitter
Lees ook:Heleen van Royen ‘crasht’ met buggy tijdens clipopname
Lees ook:Yfke Sturm gaat scheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>