Take That’s Howard Donald wordt jurylid in dansshow

Howard Donald van Take That heeft een Tv-deal te pakken. Hij wordt jurylid in de nieuwe dansshow Got To Dance in Duitsland. De show werd eerder uitgezonden in Engeland op Sky 1 en zal meer bekende juryleden krijgen.

Howard moest zichzelf vandaag geheel in het Duits presenteren tijdens een persdag in Hamburg, wat niet echt een probleem voor hem zal zijn, gezien zijn ex-vriendin die Duits is, waarmee hij dochter Lola (8) heeft die ook in Duitsland woont. Howard woonde zelf tot 2009 enkele jaren in Münster. De show zal half juni worden uitgezonden. De winnaar maakt kans op 100.000 euro.

Howard staat samen met Jason Orange bekend in Take That voor zijn dansroutines. Hij is een pro in breakdancen.

Lees ook:Dochter Nicolette van Dam geboren: Lola-Lily
Lees ook:Expositie Lola zoekt Brood zondag van start
Lees ook:Volg het privéleven van Boris Becker online!
Lees ook:Win Eddie Izzard DVD’s!
Lees ook:Dochter Jörgen Raymann viert examenfeest op MTV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>