Cornald Maas en Eric van Tijn uit vakjury ESF gezet

Na de overwinning van Anouk in de halve finale, minder leuk songfestival nieuws. Cornald Maas en Eric van Tijn zijn uit de Nederlandse vakjury voor de finale van het Eurovisie Songfestival gezet. Dit hebben zij te danken aan Daniël Dekker die dinsdagmorgen verklapte dat de twee in de jury zaten.

Wie er in de jury zitten, mag namelijk niet bekend worden gemaakt voor de finale. De jury zou dan namelijk omkoopbaar kunnen zijn. Nadat Dekker verklapte dat zij in de jury zaten, werd al gevreesd dat de twee zouden worden uitgesloten. De organisatie van het Eurovisie Songfestival heeft toch besloten van Tijn en Maas uit de jury te verwijderen. Er zullen dus twee nieuwe Nederlandse afgevaardigden naar voren geschoven moeten worden.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Blue gaat naar het songfestival
Lees ook:3JS met ‘Je vecht nooit alleen’ naar het songfestival
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Stacey Rookhuizen en Afrojack in jury Songfestival
Lees ook:Gordon mist finale X-Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>