Sanne Kraaijkamp vrijdag in The Voice of Holland!

Sanne Kraaijkamp, de dochter van Johnny Kraaijkamp sr en de (half) zus van John Kraaijkamp jr, zal aanstaande vrijdag te zien zijn als kandidate in The Voice of Holland. Of de styliste/visagiste door is, is nog niet bekend. Sanne zal ‘Try’ van Pink ten gehore brengen.

Sanne bevestigde het nieuws vandaag op haar Facebook: “Me psychisch voorbereiden op a.s. vrijdag….want dan is het zo ver……JA het is waar…..ik doe mee aan “The Voice of Holland”!! mocht je benieuwd zijn of ik door ben….a.s. vrijdag kun je het zien!”. Sanne is niet de eerste dochter van een bekende Nederlander die deelneemt aan de talentenjacht. Ook de dochter van Ben Cramer en de dochter van Ernst Daniel Smid namen deel aan de blind auditions.

Foto top: Angel Mulder – Foto onder: RTL

Lees ook:Horace Cohen en Sanne Kraaijkamp uit elkaar
Lees ook:Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
Lees ook:Sanne Kraaijkamp in Playboy (zie foto!)
Lees ook:John Kraaijkamp sr (86) overleden
Lees ook:Ron Link doet auditie in The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>