Win Ahava Dead Sea Liquid Salt


De Dead Sea Liquid Salt zorgt voor constante verbetering van de conditie van de huid. Een unieke mix van geconcentreerde mineralen helpen de huid ontgiften en regenereren zodat het weer fris en gezond aanvoelt. Wij geven deze week enkele exemplaren weg ter waarde van €17,90 (200 ml)

Herstel de innerlijke balans van uw huid op natuurlijke wijze. Deze gel is enig in zijn soort en bevat een zeer hoge concentratie (32%) Dode Zee mineralen – een verbluffende nabootsing van de wateren uit dit unieke basin. Het helpt uw huid zich te vernieuwen door de cellen te ontgiften, het afweersysteem te versterken en de celstofwisseling te verbeteren. U zult ervan verbaasd staan wanneer uw huid haar natuurlijke vochtregulerende eigenschappen weer heeft teruggevonden en er iedere dag gezonder uit gaat zien. Met dit kostbare vloeibare zout voelt het net alsof u een bad neemt in de magische wateren van de Dode Zee, maar dan gewoon thuis in uw badkamer. Geschikt voor een gevoelige huid. Getest op allergie. Op dermatologische wijze getest.

AHAVA wordt al professioneel toegepast in de betere beauty-salons en is nu ook verkrijgbaar bij apotheken. Voor meer informatie en verkoopadressen kijk op www.iloveahava.nl

Wij geven deze week een aantal exemplaren van dit wonder uit de dode zee weg. Om kans te maken, stuur dan voor 20 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Ahava. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij deze tubes. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 15 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Win een Glamourous lipgloss van freshMinerals
Lees ook:Win een luxe set van Bio’Crown t.v.w. 50 euro!
Lees ook:Win ‘The Original Beauty Bible’ van Paula Begoun
Lees ook:Win Herôme W.I.C. nagellak

Geen reacties // Reageer