Here comes the summer!

De zomer komt er aan! Okee, je zou het aan het weer op dit moment niet zeggen, maar de zomer zit er toch écht aan te komen. En als de zon het toch af laat weten, dan kan je in ieder geval de zomer zelf in huis halen met een aantal nieuwe zomergeuren…

Thierry Mugler Angel Sunessence Lagoon Blue Edition

Al jaren één van onze favoriete geuren; Angel van Thierry Mugler. Sinds 2009 brengt Mugler de Sunessence collectie op de markt. De naam zegt het al, een echte zomergeur. Ook voor 2010 heeft Thierry Mugler zicg laten inspireren door de zomerse zon voor de geuren Angel, Alien en A*Men. De grote favoriet van die drie is natuurlijk Angel Sunessence Lagoon Blue Edition. Een heerlijke zomerse variant van de zwoele Angel geur. Wederom omhult door de herkenbare stervormige flacon. Angel Sunessence Lagoon Blue Edition is vanaf heden in de winkel verkrijgbaar voor 59,00 euro (50 ml).

Escada Marine Groove
Ook Escada komt elk jaar met een heerlijke zomergeur, die ons elk jaar weer verrast. De nieuwe limited edition Fashion Fragance van Escada heet Marine Groove. Een glamourous geurtje dat fruitig zoet is en je meteen meeneemt in de zomerse sferen. Een geur waar je absoluut snel voor naar de winkel mag rennen, want Escada Marine Groove is sinds maart slechts tijdelijk verkrijgbaar vanaf 37 euro (30 ml). In dezelfde lijn is ook een Shower Gel en Body Lotion verkrijgbaar. Let op, ga je voor de 100ml fles (66 euro); deze is alleen verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Miss Dior Chérie EdT
Van deze geur krijgen we spontaan de zomer in ons bol. Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Alsof je in een zomerse bloementuin bent beland. Na de intense Eau de Parfum en de frisse L’Eau lanceerde Dior in maart Miss Dior Chérie Eau de Toilette. En fruitige, frisse bloemengeur. Een heerlijke geur om blij van te worden! Miss Dior Chérie is verkrijgbaar vanaf 66,60 euro (50.ml).

XX by Mexx Lovesome & Mysterious
Eigenlijk zijn dit officieel geen echte zomergeuren, maar deze twee geuren zijn zo’n big flirt, dat ze perfect zijn voor deze zomer. Draag Lovesome overdag op het strand of op het terras en ‘s avonds Mysterious in de club of bar en je bent verzekerd van heel veel aandacht van mannelijk schoon. Lovesome is een opwindende frissse bloemengeur die een tikje ondeugend is. Mysterious is zoals de naam doet vermoeden mysterieus en verleidelijk. Een spannende combinatie van bloemen en fruit. Beide geuren zijn verkrijgbaar als eau de toilette spray (20 en 40 ml), deodorantspray en douchegel. De geur is er vanaf 16 euro (20 ml).

Laat nu die zomerse zon maar komen! (en psst… wij denken dat moeder hier zondag op moederdag ook erg blij van wordt!)

Lees ook:Glamour Geuren Top 10 voor de Feestdagen
Lees ook:Absolutely Me, echt wat voor mij!
Lees ook:Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift
Lees ook:Dior introduceert peperdure telefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>