Borstel je haar met ionen

Een glamourous look kan niet zonder een glamourous hairdo. Glanzend haar maakt vrouwen aantrekkelijker. Balen als je dan net enorm dof, statisch en springerig haar hebt. Daar is nu iets aan te doen. Braun komt namelijk met een borstel en niet zo maar één, namelijk de Braun Satin Hair IONtec.

Deze unieke borstel is namelijk uitgerust met een ‘ion-jet’, die ionen uitstoot. Dat klinkt heel eng, maar dat is het niet. Je merkt er tijdens het borstelen namelijk niets van. Deze speciale ionen herstellen de glans van je haar, temt weerbarstige haren en springerig haar. De borstel maakt je haar weer mooi glad, anti-statisch en glanzend.

De Satin Hair IONtec werkt op basis van ionen. Ionen zijn negatief geladen moleculen die een neutraliserend effect hebben op positief geladen deeltjes. Tijdens het gebruik van deze borstel komt er een stroom van deze ionen vrij. Deze hechten zich aan de positieve moleculen van het haar en op die manier wordt elk haartje omhuld met een soort natuurlijke conditioner die de natuurlijke vochtbalans van het haar herstelt.

Bovendien blijkt uit onderzoek dat bij de Satin Hair vier keer minder kracht gegeven hoeft te worden tijdens het borstelen. De borstel glijdt dus makkelijker door het haar.  Door de ionen is het haaroppervlak gladder en raakt het minder snel in de war. Je hoeft je haar dus minder vaak te borstelen! De Satin Hair IONtec borstel werkt op twee (meegeleverde) AAA Batterijen, dus geen gedoe met een snoer, waardoor je de borstel makkelijk mee kan nemen en onderweg kunt gebruiken.

Wij probeerden de borstel onlangs uit en vinden de borstel ideaal. Het haar lijkt in ieder geval gladder en zal een uitkomst zijn als ons haar in de winter weer flink statisch is. Je kunt de IONjet ook uitgeschakeld laten en je haar er “gewoon” mee borstelen. Wat bij lang haar een stuk makkelijker gaat, dan met een normale borstel. Wij waren ook al fan van de IONtec sctijltang, krultang en fohn, dus dit is de perfecte toevoeging op de rest van de lijn. De Satin Hair IONtec brush is sinds 1 april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro en is onder meer verkrijgbaar bij Wehkamp en MediaMarkt.

Lees ook:Alles veilig met een vingerafdruk
Lees ook:Marijke Helwegen opent de Minima Fair
Lees ook:Win Piens Planner 2012 én een notitieboek!
Lees ook:Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir
Lees ook:Lady GaGa half naakt tijdens Fashion Week

1 Reacties // Reageer

One thought on “Borstel je haar met ionen

  1. An

    Dit lijkt mij de ideale borstel. Vooral als je lang haar hebt.
    Hij is echter wel erg duur. Het is soms de moeiete waard om even te wachten met kopen. Hij zal vast en zeker een keer ergens goedkoper aangeboden worden. Wehkamp heeft ook regelmatig aanbiedingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>