Absolutely Me, echt wat voor mij!

Absolutely Me. De naam zegt het al. Deze nieuwe glamourgeur van Escada is helemaal mij. We waren al dol op Desire Me, maae Absolutely Me overtreft zelfs deze heerlijke geur. Vanaf 1 augustus ligt hij in de winkels, dus zet deze datum vast in je agenda.

Het gezicht van de Absolutely Me campagne is de Amerikaanse actrice Olivia Wilde, bekend van de tv-serie House. Onder de klanken van een hippe beat bevinden we ons in de commercial op een chique glamourfeest. Hip en glamourous, zoals past bij de geur.

Absolutely Me is geinspireerd op roze schuimkoekjes (Macarons) gemengd met een frambozensausje. Dus je snapt het al: zoet, zoet, zoet en we love it! Frambozen en rozen overheersen in deze sprankelende zoete geur. Desire Me had al een hele luxe uitstraling, maar Absolutely Me gaat nog even een stapje verder. Alsof de de verpakking en de flacon bezaaid zijn met diamantjes.

De Eau de Parfum is verkrijgbaar vanaf 40 euro (30ml), maar hoera, er zullen ook een Body Lotion (29 euro), Shower Gel en Deo Spray (beiden 26 euro) verkrijgbaar zijn. Wij hebben er maar één woord voor: Jummie!

Lees ook:Glamour Geuren Top 10 voor de Feestdagen
Lees ook:Here comes the summer!
Lees ook:Geen ‘Lolavie’ voor Jennifer Anniston
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift
Lees ook:Win het eerste parfum van Beyoncé: Heat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>