La Mer met een tintje

Het mag inmiddels geen geheim meer zijn; wij zijn dol op La Mer! Onze tip voor de zomer? De La Mer SPF 18 Fluid Tint. Deze vloeibare ‘creme met een tintje’ laat je huid stralen op zomerse dagen en zorgt ook nog eens voor die ‘oh zo belangrijke bescherming’ tegen de zon.

The SPF 18 Fluid Tint is verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten: light, medium en dark. Wij starten de zomer altijd met medium, maar naarmate onze eigen teint donkerder wordt, stappen we over op dark. De fluid is zacht en transparant, waardoor je een natuurlijke look behoudt, maar toch een mooiere uitstraling krijgt. Het is een lichte, watergedragen formule die goed door de huid wordt opgenomen. Mooi en ook nog eens beschermd de zomer door.

The SPF 18 Fluid Tint is voor 75 € verkrijgbaar bij de La Mer verkooppunten (onder meer De Bijenkorf).

Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir
Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:Win Ahava Dead Sea Liquid Salt
Lees ook:Win een horloge van TooLate Watches!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>