Win Playboy New York eau de toilette!

Deze week hebben we weer eens een leuke prijsvraag voor onze mannelijke lezers. Misschien heb je hem al bij de drogisterij/parfumerie zien staan: Playboy New York. Deze heerlijke geur is sinds enkele weken verkrijgbaar en wij geven een aantal exemplaren weg!

New York staat niet voor niets bekend als de stad van de dromen: de Big Apple is waar de mooiste vrouwen, de coolste ontmoetingsplaatsen en de hipste party’s te vinden zijn. Het merk Playboy wordt geïnspireerd door de snelle en opwindende levensstijl van de stad der steden en komt met een moderne, verleidelijke nieuwe geur voor mannen: New York Playboy. Deze geur staat voor het temperament van deze trendsettende stad…

Hij is succesvol, modieus en charismatisch; de hippe New Yorker heeft de looks, de charme en de kennis die nodig zijn voor de luxe levensstijl die elke jonge man ambieert. Wil jij ook zo’n lekker leventje? Gedraag je dan als een echte New Yorker. Spray de nieuwe geur van Playboy op voor een vleugje sensualiteit; de ultieme boost voor je zelfvertrouwen.

New York is een stad als geen ander met een unieke ‘look & feel’ en daarom verdient de geur New York Playboy ook een unieke, ultramoderne look. Ter ere van New Yorks creatieve straatstijl heeft Playboy voor het ontwerp van de verpakking zijn krachten gebundeld met de bekende graffiti-kunstenaar Seen.
Seen (Richard Mirando) is sinds de jaren ’80 een belangrijk persoon in de graffiti-scene van New York én met de documentaire ‘Style Wars’ uit 1982 werd hij het wereldwijde graffiti-icoon. Seen beschouwt zichzelf als peetvader van de graffiti en wordt internationaal erkend als een groot artiest. Zijn werk is over de hele wereld tentoongesteld. Seens boeiende design is overgenomen op het doosje waarin de flacon is verpakt. De gespoten beroemde ‘Bunny’ is duidelijk zichtbaar tegen de bakstenen achtergrond, wat een indrukwekkende, stijlvolle verpakking oplevert.

Wij geven deze week een aantal exemplaren van de Eau de Toilette weg (50ml). Wil jij kans maken op deze heerlijke hippe geur? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Noem twee andere herengeuren uit de Playboy lijn?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Playboy. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 8 september 2010.

Lees ook:Win het eerste parfum van Beyoncé: Heat
Lees ook:Win GUESS Seductive Eau de Toilette!
Lees ook:Exclusief design van Hugo Boss
Lees ook:Win een David Beckham pakket voor hem of haar!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins

Geen reacties // Reageer