Win GUESS Seductive Eau de Toilette!

GUESS kennen we natuurlijk onder andere van de mooie tassen en schitterende schoenen. Maar nu is er ook een geur op de markt gebracht: GUESS Seductive. Deze sexy geur met een knipoog naar het merk GUESS heeft een unieke aantrekkingskracht. Wij geven deze week enkele flacons weg!

Het nieuwe parfum is geïnspireerd op de heerlijke geur van de Florentijnse iris en weerspiegelt de essentie van het iconische modemerk met de nadruk op de opvallende, trendy ontwerpen die GUESS door de jaren heen van de concurrent onderscheiden. Van het iconische denim tot de unieke zwart-witelementen… De uitzonderlijke stijl van GUESS komt herkenbaar terug in de charismatische samenstelling van verleidelijke noten in GUESS Seductive.

GUESS Seductive is ontwikkeld door parfumeur Veronique Nyberg en heeft een flirterige charme met een gewaagd tintje. Nyberg had een onweerstaanbaar en uitermate verleidelijk parfum voor ogen dat elke vrouw die het draagt, omringt met een zweem van flirterigheid. De sprankelende bloemige, houtachtige geur staat voor ingetogen vrouwelijkheid en een opwindende verleiding. Dit zinnenstrelende parfum vangt je aandacht en zorgt voor een sterk gevoel van verlangen; de onweerstaanbare aantrekkingskracht van een bloemige geur.

De GUESS Seductive Eau de Toilette is sinds 20 september verkrijgbaar vanaf € 32,50 (30 ml) en er zijn ook een Douchecrème en Bodycrème in dezelfde lijn verkrijgbaar (beiden € 17,50).

Wij geven deze week enkele flacons weg. Wil jij kans maken op deze heerlijke geur? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welk model is het gezicht van de GUESS Seductive campagne?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. GUESS. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 27 september 2010.

Lees ook:Win het eerste parfum van Beyoncé: Heat
Lees ook:Win Playboy New York eau de toilette!
Lees ook:Win ‘Pink Sparkle’ van Kylie Minogue edt!
Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:KenzoAmour: Een gouden gift!

Geen reacties // Reageer