Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation

Wij zijn al een tijd enorme fans van de producten van Max Factor en ook over de nieuwe foundation van Max Factor zijn we helemaal enthousiast. Het gaat hier om de Max Factor Weightless Foundation uit de nieuwe Max Factor Xperience Collectie. Deze week wat ons betreft hét Beautyproduct van de Week.

De Max Factor Xperience Collectie is een nieuwe luxe make-up lijn met eigenschappen uit de natuur.  Deze lijn bestaat uit een gewichtsloze foundation – verkrijgbaar in vijf kleurtinten -, een mousse mascara verkrijgbaar in de varianten black en black-brown en een gloss balm ook in vijf kleuren verkrijgbaar. De Xperience producten bevatten een luxe mix van natuurlijke ingrediënten. Zo vind je komkommerwater, jojoba en rozenbottelextracten in de foundation.

Xperience Weightless Foundation geeft de huid een egale dekking, maar voelt tegelijkertijd licht en zacht aan. Wij zijn vooral zeer tevreden met het eindresultaat; een natuurlijke uittraling, maar toch een egale dekking. Onze huid lijkt met de foundation er beter uit te zien en zelfs een stralend effect te geven. De mascara uit de zelfde lijn is overigens ook een aanrader!

De Max Factor Weightless Foundation heeft een adviesprijs van 16,99 euro, maar wij zagen hem voor een voordeliger kennismakingsprijsje bij de drogist (Etos) staan. Rennen naar die winkel, zouden wij dus adviseren!

Wil jij meer lezen over Beauty? Kijk dan eens bij onze collega’s van Beauty.blog.nl

Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:La Mer met een tintje
Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Dior Diorskin Nude Glow
Lees ook:La Mer populair bij de sterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>