Kate Moss is het nieuwe gezicht van Dior Addict

Terwijl de gossipglossy’s zich alleen maar druk maken over het huwelijk van Kate Moss met Jamie Hince, dat naar verluidt in juli plaats zal vinden, heeft de beautymedia iets heel anders te melden over het supermodel. Kate is namelijk het gezicht geworden van de cosmeticalijn van Dior. Voorlopig zal het model te zien zijn in de reclame uitingen van de nieuwe Dior lipsticks.

De geruchten gingen al in oktober toen Kate gespot werd bij de Spring Summer 2011 show van Dior in Parijs. Daar deed ze heel demonstratief een Dior Addict lipstick op met de naam Charmed Pink. Kate was eerder onder meer het gezicht van YSL, Chanel en Rimmel. Zie hier een teaser van de commercial.

Lees ook:Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX
Lees ook:200 mensen er uit bij Chanel
Lees ook:Catherine (Kate) Middleton is zwanger!
Lees ook:Alain Delon en Rosalie van Breemen weer samen gespot
Lees ook:Kate Moss bij opening TopShop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>