Meer dan 300 BN’ers bij actie voor Haïti

Dik 300 bekende nederlanders verlenen hun medewerking aan de nationale televisie-actie die morgen wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw, Linda de Mol en Beau van Erven Dorens. Veel BN’ers zullen in het belpanel plaatsnemen, maar er zullen ook een aantal  bijzondere optredens worden gegeven.

Zo zal de band Kane samen met Carice van Houten het nummer ‘No Surrender’ zingen. Naar verluid zal ook Guus Meeuwis optreden. De BN’ers die toegezegd hebben deel te nemen aan de actie zijn onder meer Guus Hiddink, Robert Ten Brink, Jan Smit, Dinand Woesthof, Carice van Houten, Andries Knevel, Patrick Kluivert, Trijntje Oosterhuis, Nick & Simon, de familie Hazes, Bridget Maasland, Caroline Tensen, Karin Bloemen, Pierre van Hooijdonk, Henny Huisman, Youp van ‘t Hek, Ron Brandsteder, Guus Meeuwis, Katja Schuurman, Nicolette van Dam, Bert van Marwijk, Humberto Tan, Lange Frans, Jaap Jongbloed, minister André Rouvoet, Irene Moors, Mark Rutte, Henkjan Smits, Wendy van Dijk, John Williams, Jeroen van der Boom, Natasja Froger, Tooske Ragas, Willeke Alberti, Boris van der Ham, Frits Sissing, cast Huis Anubis, Patrick Lodiers, Andre van Duin, Youp van ‘t Hek en nog veel meer.

De tv-actie krijgt de naam Nederland Helpt Haïti mee en zal simultaan te zien zijn op de zenders Nederland 1, RTL 4, SBS 6 en TMF vanaf 20:30 uur. Ook de radio staat onder de naam Radio 555 de hele dag in het teken van de actie. Dit is een gezamelijk actie van de zenders Radio 538, Radio 2, 3FM, Q-Music, Slam! FM, Radio Nederland Wereldomroep en Radio Veronica.

Wil jij de actie voor Haïti steunen, maak dan jouw donatie over op Giro 555 ten name van de Samenwerkende Hulporganisaties, Den Haag. Maar naast rechtstreekse donaties is het ook mogelijk om per telefoon je donatie door te geven (telefoonnummer 0800-1112, op 21 januari vanaf 06.00 uur beschikbaar) of door ‘steun’ te sms’en naar 5050 ( je geeft 3 euro per bericht plus de kosten van je eigen telefoon). Vanaf 6.00 uur ’s ochtends tot middernacht zit er een belpanel klaar om alle donaties te verwerken. In dit belpanel zitten Nederlanders bekend van radio en televisie, politiek, cultuur, sport e.d. die allen hopen zoveel mogelijk geld op te halen.

Lees ook:Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX
Lees ook:Guus Meeuwis als eerste op Walk of Fame
Lees ook:Trailer: De Gelukkige Huisvrouw met Carice van Houten
Lees ook:Carice van Houten topless voor Mexx
Lees ook:Kicken wil Michael Jackson straat

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Meer dan 300 BN’ers bij actie voor Haïti

 1. Tineke

  Help, ik kan vanuit het buitenland geen 0800 nummer bellen maar wil doneren waardoor het bedrag nog vandaag wordt verdubbeld.

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   De Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) adviseren Nederlanders in het buitenland die een bijdrage voor Actie 555 willen storten, om dit door middel van een credit card betaling te doen.

   Doneren via credit card is één van de opties in de betaalmodule op de website van Giro 555. De betaalmodule vindt u onder de button ‘doneer hier’.

   Zie http://www.rnw.nl/nl/nederlands/article/doneren-voor-haiti-vanuit-het-buitenland

     /   Reply  / 
 2. Hallo

  Hallo,
  Christian van Iersel wil graag 5000 euro storten.
  Zoek hem even op dan lukt het ;) [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>