‘Stand Up for Cancer’ gratis te downloaden

Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Een ziekte die zoveel mensen raakt lijkt haast niet te verslaan. Toch is dit niet waar!  Als we allemaal opstaan tegen kanker en kankeronderzoek steunen, komt de oplossing sneller dichterbij. Op woensdagavond zal de tv-show ‘Sta op tegen Kanker’ uit worden gezonden. Speciaal voor deze gelegenheid  werd het nummer ‘Just Stand Up’ opnieuw geproduceerd…

Eric van Tijn en Jochem Fluitsma hebben het lied van Stand Up To Cancer geschikt gemaakt voor de stemmen van de Nederlandse zangtalenten Dewi, Alain Clark, Glennis Grace, Nikki, Stevie Ann, Edsilia Rombley, Waylon en Boris. Het nummer is gratis te downloaden via de website www.staoptegenkanker.nl

Tijdens de TV-show lopen de openhartige statements van onder andere Linda de Mol, Albert Verlinde, Pieter van Vollenhoven, Manuela Kemp, André van Duin als rode draad door het programma. Afgewisseld door live optredens van Marco Borsato, René Froger en Gordon. Ruben Nicolai presenteert de show. Wil JIJ iets doen tegen kanker? Kijk woensdagavond 10 november naar deTV-show op Nederland 1.

Lees ook:Albert Verlinde doet aangifte tegen BNN!
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’
Lees ook:Gordon wilde vaste vervanger Albert worden
Lees ook:Albert Verlinde laat zich opsluiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>