Video: Sterren stralen op Pink Ribbon Gala

Donderdagavond vond het Pink Ribbon Award Gala plaats in de Amsterdamse Beurs van Berlage. De presentatie was in handen van Leontine Borsato, maar ook andere BN’ers zoals Lauren Verster, Nicolette Kluiver, Renate Verbaan, Quinty Trustfull, Maik de Boer en voormalig Glamourblog columniste Josh Veldhuizen waren op dit gala, waarop aandacht wordt gevestigd op de strijd tegen borstkanker, aanwezig.

Lees ook:Christina Curry met Josh Veldhuizen in Reallifesoap
Lees ook:Julia Samuël heeft ernstige vorm van botkanker
Lees ook:Quinty Trustfull in Playboy?
Lees ook:Quinty Trustfull heeft geen verlies op verkoop huis
Lees ook:Video: Quinty Trustfull haalt bevestiging uit succes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Sterren stralen op Pink Ribbon Gala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>