En God schiep Arie


Er is de afgelopen maanden al heel veel te doen geweest om de fotoreportage van Arie Boomsma voor L’Homo. De EO schorste Arie zelfs drie maanden om de shoot. En vanaf vandaag ligt ‘ie dan eindelijk in de winkel en wij snappen alle ophef van de EO niet. Zo heftig is de shoot niet. Arie ziet er gewoon apetijtelijk uit. Maar goed…

Omdat Arie niet aanwezig mocht zijn bij de lancering, nam Paul de Leeuw het eerste exemplaar in zijn plaats in ontvangst. Na Gullit, Matthijs en Dinand is dit de vierde mannen-Linda die verschenen is. In het blad onder andere ook ander snoepje Tim Oliehoek en Tarzan Ron Link. Ook leuk voor de dames dus…

Lees ook:EO boos om naakte Arie Boomsma
Lees ook:Carice van Houten was verliefd op Paul de Leeuw
Lees ook:Arie Boomsma gaat kaal! (zie foto!)
Lees ook:Onthou die naam!
Lees ook:Dave’s Column: Wat moeten we met Arie?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “En God schiep Arie

  1. Pingback: Arie Boomsma verlaat de EO | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>