Een mooi en gezond 2010 toegewenst!


Met een oliebolletje in de ene hand en een glaasje bubbels in de andere nemen we traditioneel afscheid van 2009. Een mooi moment om even terug te kijken op een schitterend jaar voor Glamourblog.nl, want wow… wat een geweldig jaar hebben we achter de rug!!! Persoonlijk houden we niet zo van vuurwerk, maar onze site zorgde daar met regelmaat voor in het afgelopen jaar…

Zo mochten we dit jaar bijna 1,8 miljoen unieke bezoekers verwelkomen en dik 2,5 miljoen pageviews noteren. En dat in ons eerste echte volledige jaar. Er waren een aantal enorme uitschieters in de bezoekersaantallen, zoals op 1 mei de dag na het Koninginnedagdrama, toen we 51.195 pageviews mochten noteren en 19 en 20 mei toen we respectievelijk 106.250 en 63.825 pagina’s per dag bezocht kregen. Weten we de reden nog? Jawel, de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen zorgde voor dit recordaantal bezoekers.

Daarna zorgde Michael Jackson in de laatste week van juni voor een fiks aantal bezoekers door het nieuws van zijn overlijden, dat wij als een van de eersten brachten. In juli laaide dit bezoekersaantal weer flink op door de Memorial voor de King of Pop. December was dé topmaand van dit jaar voor ons met dank aan Patricia Paay, die in haar blote kont de Playboy in ging en Tiger Woods met zijn vele minnaressen. In deze laatste maand van 2009 mochten we een recordaantal van bijna 650.000 pageviews en dik 450.000 unieke bezoekers verwelkomen.

Kortom, Glamourblog groeit gigantisch en dat hebben we mede te danken aan jullie, onze trouwe bezoekers, die ons keer op keer weer terug weten te vinden. Daarom proosten wij samen met jullie op het nieuwe jaar, waarin we hopelijk weer veel mooi nieuws mogen brengen en nieuwe bezoekersrecords zullen sneuvelen. Wij wensen alle bezoekers van Glamourblog een mooi en gezond 2010 toe en zien het nieuwe jaar zonnig tegemoet. Cheers!

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:1 Jaar Glamourblog! Win mooie prijzen!
Lees ook:De Glamourblog.nl hoogtepunten van 2010
Lees ook:Volg Glamourblog op Twitter, RT en maak kans op 5 DVD’s!
Lees ook:Glamourblog wint Award!
Lees ook:Nieuwe look voor Glamourblog

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Een mooi en gezond 2010 toegewenst!

 1. Monique

  Proficiat met deze mooie cijfers, ga zo door!
  Verder wens ik iedereen een heel goed en gelukkig 2010!

    /   Reply  / 
 2. An de Wit-Akkermann

  Geweldige cijfers!! Ook namens mij een fantastisch en voorspoedig 2010 voor iedereen.

    /   Reply  / 
 3. Anton

  Cheers Angel,ik heb er een goed glas champagne op gedronken :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>