Josh’ Wereld: Josh zoekt (én vindt) Prins

Ok, eerlijk is eerlijk. Ik heb het vaak over mijn Prince Charming en die is ook erg charming, maar natuurlijk niet echt een prins. Al kent hij de etiquette beter dan welke prins dan ook. Denk ik dan, want zoveel prinsen heb ik nog niet ontmoet. Al ben ik aardig op weg… Ik heb vorig jaar mei gekletst met Albert Grimaldi, prins van Monaco. Ik was destijds voor de Grand Prix in Monaco en was uitgenodigd op een prachtig jacht, en Albert blijkbaar ook. Een aardige man, maar totaal niet charming. Wel grappig, maar daar red je het niet mee.

Toen ik deze week per ongeluk naar het programma ‘Coming to Holland; Prins zoekt vrouw’ zat te kijken, moet ik toegeven dat ik eventjes behoorlijk onder de indruk was van prins Livio. Behalve prins, lijkt hij ook erg charmant, èn gi-gan-tisch mediageil, want ik herkende hem als bachelor van het gelijknamige programma dat werd uitgezonden in Amerika. Maar ik kan hem geen ongelijk geven. Zoveel publiciteit kan natuurlijk geen kwaad om de verkoopcijfers van het Borghese-imperium wat op te krikken. Livio, kleinzoon van prinses Marcella Borghese die Borghese Cosmetics oprichtte, erfde niet alleen blauw bloed, maar ook het ondernemerschap. En juist die combinatie maakt hem zo aantrekkelijk. Ok, en omdat hij onuitstaanbaar knap is.

Wil elke vrouw niet stiekem een prinsesje zijn? Ik wel, althans ik wil me graag een prinsesje voelen, dat maakte ik in mijn vorige colums al duidelijk. Mijn prins hoeft dus geen blauw bloed te hebben, maar zich wel hoffelijk gedragen. En dus ook graag de etiquette kennen. Nu ben ik in dit opzicht behoorlijk verwend sinds mijn Prince Charming en daardoor des te meer hierop gefocussed.

Onlangs werd ik verrast door een Hollandse jongeman die voor mij de autodeur openhield (en vervolgens voor mij kookte, maar dat ter zijde). Ik verdacht hem ervan mijn vorige columns te hebben gelezen, maar niets was minder waar. Hij had het van zijn moeder geleerd, zei hij, nadat ik hem confronteerde met mijn veronderstelling. Hiervoor mag hij zijn moeder eeuwig dankbaar zijn, want hiermee scoort hij écht punten, bij iedere vrouw.

Terug naar prins Livio. Ik besluit direct de proef op de som te nemen en zelf uit te vinden of deze prins ook echt zo charmant en hoffelijk is en de etiquette kent. Ik heb namelijk niet het geduld óf de tijd het sbs-programma af te kijken. Dus neem ik contact op met prins Livio, die in het dagelijks leven luistert naar de naam Lorenzo. Fijn, zo’n uitgebreid netwerk, want het duurde me een paar uur om een berichtje van Lorenzo terug te krijgen. Hij wil graag afspreken, maar zit momenteel in LA. Eind deze maand vliegt hij terug naar NY (waar ik deze week heen vlieg voor een maand), dus onze date laat nog even op zich wachten… Oh, kijk eens aan, terwijl ik dit schrijf heeft prins Livio me alvast toegevoegd op Facebook. Wat een moderne prins, daar kan onze Wim Lex nog wat van leren!

Wordt vervolgd…

LFS,
Josh

Josh is fotomodel, 23 jaar, gek op shoppen en ontzettend ambitieus. Je leest alles over haar drukke leventje in haar columns op Glamourblog!

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:‘Prince’ Lorenzo Livio Borghese, een cosmeticaprins
Lees ook:Josh’s Wereld: Wat ik wèl wil in een man
Lees ook:Josh’ Wereld: Maar wat willen mannen dan?!
Lees ook:Prins Willem-Alexander: “Mijn hart en heel mijn lichaam huilt”
Lees ook:Josh’ Wereld: De iPad is hot!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Josh’ Wereld: Josh zoekt (én vindt) Prins

  1. django

    Josh, babe, schatje van me! Wat een heerlijke column en prins zeg…goed bezig lief! Je eigen prins vind ik ook erg charming.
    xxx je modekoning

      /   Reply  / 
  2. Pingback: ‘Prince’ Lorenzo Livio Borghese, een cosmeticaprins | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>