Sharon Schrijft: vakantie- en huwelijksperikelen

De vakantie is officeel begonnen! Iedereen is blij behalve de mensen die nog werken Ik moet ook nog even wachten hoor. Wel kijk ik uit naar september want dan mag ik gaan genieten van een 8 daagse vakantie op Hawaii! Maar voorafgaand eerst nog even ‘werken’ in het buitenland.

Voordat manlief en ik naar Hawaii gaan, reizen we af naar El Salvador met de kindsponsororganisatie Compassion. Mijn man is ambassadeur voor deze organisatie en samen met andere ambassadeurs gaan we daar een aantal projecten bezoeken en workshops geven aan de kinderen. Ik verwacht aan de ene kant veel minder leuke dingen (armoede) te zien, maar aan de andere kant gelukkig ook veel kinderen die hoop hebben op een betere toekomst. Kinderen die gesponsord worden via Compassion krijgen scholing, eten en drinken en indien nodig medische verzorging.


Eergisteren mocht ik zingen tijdens de Rijnweek in Rhenen op een speciale ‘Gospelnight.’ Samen met Ralph van Manen zong ik songs als ‘One of us’ van Joan Osbourne en ‘One’ van U2 en Mary J Blidge. ‘One of us‘ was een grote hit in 1995 (mijn tienerjaren En blijkbaar niet alleen mijn tienerjaren want het publiek zong keihard mee

Morgen zal ik in de middag zingen op een bruidsshow in Kampen. Samen met Jan Vayne zullen wij de verschillende shows openen. Ga je trouwen en wil je dat in de omgeving van Kampen doen dan is de Weddingfair zeker het checken waard! In de avond reizen we af naar mijn woonplaats Haarlem waar ik zal zingen in de Stadsschouwburg tijdens de dansshow van leerlingen van PreSport. Voorafgaand aan de show heeft PreSport zich ingezet om geld in te
zamelen voor Stichting Opkikker. Het resultaat zal aan het einde van de avond bekend gemaakt worden.

Allen die op vakantie gaan een fijne tijd toegewenst en de rest… tot over twee weken!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Waikiki, here we come!
Lees ook:Sharon Schrijft: BUENOS DIAS EL SALVADOR!
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!
Lees ook:Sharon Schrijft: Op reis
Lees ook:Sharon Schrijft: Klassiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>