Sharon Schrijft: Aloha Hawai’i

We zijn weer terug in Holland en de jetlag slaat toe :p Slapen om 17.30u en wakker worden om 24.00u om vervolgens weer klaar wakker te zijn om 05.00u. Ja, dat doet Hawai’i met je 12 uur tijdsverschil met Holland dus precies het omgekeerde.

Ik ga Hawai’i missen… wat een prachtig eiland en zo’n rijke cultuur! En wat kunnen die mensen dansen! Ik heb verschillende soorten ‘Hula’s’ (dansen) gezien en ik mocht er zelf ook een leren. Dat is nog eens een manier om calorieën te verbranden! De Hula dans je voornamelijk met je heupen en armen. Je stapt constant heen en weer waarbij je de hele tijd met je heupen wiegt en met je armen en handen beeld je de tekst uit. En als het dan goed gaat ziet het er heel sierlijk uit… ik heb nog wat oefening nodig :p. Het was fantastisch op Hawai’i maar aan alles komt een eind zodat er plaats kan worden gemaakt voor nieuwe leuke ervaringen en een daarvan mocht ik meteen meemaken na aankomst in Nederland.

Zondagochtend 25 september landden we op Schiphol en na een reis van in totaal 26 uur (aaah) gingen manlief en ik s’avonds naar de modeshow van Monique Collignon (www.moniquecollignon.com). En dat was vet! En extra speciaal, omdat dit onze eerste modeshow was. Het was erg leuk haar nieuwe collectie te zien, die overigens prachtig is en super mooie kleuren heeft, ook was het leuk mee te maken hoe zo’n show in elkaar steekt. Vooral haar avondjurken zijn super mooi, daar zou ik graag in willen optreden tijdens gala evenementen. Eind dit jaar zijn er weer een aantal optredens waar ik in gala kleding moet zingen. Het Sharing Succes Gala fundraising evenement, World Aids Day concert in Kaapstad en twee kersttours. Genoeg gelegenheden dus voor mooie jurken

Aanstaande vrijdag start mijn ‘optreed’ seizoen weer en mag ik zingen in het winkelcentrum Bloemendaal in Gouda. Een openlucht evenement tijdens koopavond denk ik, kan ik misschien nog even shoppen na afloop
Liefs,

Lees ook:Sharon Schrijft: we totally rocked the house!
Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars zonder masker
Lees ook:Sharon Schrijft: de nieuwe single…
Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars, wie gaat er winnen? Dean of Simone
Lees ook:Sharon Schrijft: Passion en meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>